Braşov: Tudor Gheorghe concertează luni la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Gheorghe va cânta la Braşov, pe 18 mai, la Teatrul „Sică Alexandrescu”, de la ora 19.00 cele mai frumoase cântece lăutăreşti alături de un taraf veritabil.

Spectacolul rapsodului beneficiază de un turneu naţional, început în luna martie. „«Mahalua Mon Amour» va completa un ciclu de restituiri muzicale pe care l-am propus tinerilor şi nu numai, în cele trei spectacole de muzică populară din perioada interbelică şi cele două cu muzică uşoară a aceleiaşi perioade. Am cântat muzica satelor şi oraşelor, dar acum voi cânta o muzică a mahalalelor, a durerii şi bucuriei”, dezvăluie Tudor Gheorghe despre spectacol.
Celebre cântece de dragoste, iubire neîmpărtăşită şi de jale precum „Inel, inel de aur”, „Deschide, gropare, mormântul”, „La chilia-n port”, „Foaie verde măr domnesc”sau „La şalul cel negru” vor reconstitui atmosfera de mahala dintr-o epocă uitată, pentru a crea un eveniment autentic. Spectacolul va începe la ora 19.00. Biletele se găsesc la casa Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, iar preţul acestora este de 50 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite