Braşov: Trei braşoveni, posibili criminali în Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei braşoveni, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, sunt acuzaţi că au omorât în Polonia o femeie de 79 de ani. După crimă, cei trei au fost trădaţi de numărul de înmatriculare al maşinii, care s-a văzut pe camera de supraveghere.

Cei trei tineri sunt toţi originari din comuna Hârseni. La sfârşitul săptămânii trecute au fost arestaţi în Polonia, fiind suspecţi de uciderea unei bătrâne, pe care au atacat-o doar cu intenţia de a o jefui. Victima comercializa bijuterii în localitatea Szczercow, când a fost omorâtă de cei trei români. Femeia a mai trăit câteva minute după atac şi a reuşit să îşi alerteze vecinii. Din cauza rănilor puternice din zona capului, a murit la scurt timp.

Trădaţi de maşină

Numărul de înmatriculare al maşinii a fost văzut de oamenii legii pe o cameră de supraveghere instalată în faţa casei femeii. Agresorii au fost arestaţi după numai câteva ore, alaturi de un al patrulea roman complice la vinderea bijuteriilor. Cei trei braşoveni şi-au recunoscut fapta şi riscă până la 12 ani de închisoare, în Polonia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite