Braşov: Taximetristul ucigaş a fost înmormântat astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slujba de înmormântare a avut loc la ora 14.00. George Ionuţ Nicolae a fost condus pe ultimul drum doar de rude şi câţiva prieteni apropiaţi. La ceremonie au participat în jur de 30 de persoane. Printre ele s-a aflat şi avocatul Ovidiu Văduva, cel care l-a apărat pe taximetrist pe durata procesului.

Slujba a fost oficiată în capelă, după care taximetristul a fost dus la groapă. Funerariile au durat aproximativ o oră. Părinţii lui Ionuţ au fost vizibil marcaţi de cele petrecute cu fiul lor. Rudele şi apropiaţii spun că tânărul de 27 de ani nu merita o astfel de soartă, indiferent dacă a comis sau nu crimele de care era acuzat.

L-a omorât de frică

În timp ce Ionuţ era condus pe ultimul drum, cel care i-a luat viaţa era audiat de anchetatori. Aceştia i-au adus oficial învinuirea de omor şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Mihai Szasz a declarat că l-a omorât pe Nicolae de teamă: "Dintr-o joacă l-am prins de gât. L-am apăsat puţin mai tare, iar în acel moment mi-a spus că mă omoară. Mi-a zis : “Dacă scap, te omor!”,  dar mi-a spus-o pe un ton pe care, de trei luni de când stăteam în celulă împreună, nu l-am mai auzit!”, a declarat Mihai Szasz.
 

Mai multe amănunte citiţi în ediţia de mâine a cotidianului Click.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite