Braşov: Taximetristul ucigaş, strangulat în propria celulă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Ionuţ Nicolae a fost strangulat de colegul de celulă. Deocamdată, nimeni nu ştie care a fost motivul încăierării dintre cei doi puşcăriaşi. Circulă deja zvonuri că tânărul de 27 de ani a fost ucis din răzbunare, mai ales că se pare că fratele Vasilicăi Mihai, una dintre victimele sale, ar fi şi el încarcerat la Codlea.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.45, iar George Ionuţ Nicolae a fost declarat decedat la 23.26 după ce medicii de la Ambulanţă au încercat să îl resuciteze .
Conducerea penitenciarului spune că totul s-a petrecut în urma unui conflict spontan. Criminalul a pus mâinile pe coleg şi l-a stâns de gât cât a putut de tare. Supraveghetorul Secţiei de Deţinere nu a auzit nici un zgomot, astfel că nu a putut interveni.  Cadavrul a fost transportat la IML Braşov pentru autopsie. „Am început deja cercetările, iar procurorul a fost deja aici. Ancheta va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Marian Dumitrache, directorul Penitenciarului Codlea. Reprezentanţii penitenciarului spun că niciodată cei doi nu au avut nimic de împărţit. Stăteau în camera 54 din luna februarie a acestui ani şi până aseară nu avuseseră niciun conflict.

Familia nu ştie de tragedie

În urma celor întâmplate, criminalul riscă acum să îşi petreacă tot restul vieţii după gratii. În penitenciar au început deja să circule zvonuri. Se spune că George Ionuţ Nicolae nu a fost ucis din îmtâmplare ci din răznunare. Se pare că fratele Vasilicăi Mihai, una dintre victimele sale, ar fi şi el încarcerat la Codlea.
Rudele  lui George Ionuţ Nicolae nu au aflat încă de tragedie. „Am încercat să dăm de familia lui, dar până acum nu a răspuns nimeni la telefon, astfel că nu am putut să îi anunţăm despre cele întâmplate”, a mai precizat Marian Dumitrache.

Mai multe amănunte puteţi citi astăzi în "Adevărul de Seară" şi mâine dimineaţă în "Click"!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite