Braşov: Succes neaşteptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 4000 de cumpărători au trecut pragul primului Târg Slow-Food din Braşov

Braşovenii, dar şi turiştii aflaţi la sfârşitul săptămânii la Braşov şi-au făcut cumpărăturile de Paşte la Târgul Slow Food, desfăşurat lângă Biblioteca Judeţeană. Drobul şi coasta de miel umplută, făcute la Rupea, brânza de capră de Criţ, cozonacii şi pâinea de casă de Drăguş, păstravul în cetină de la Berivoi, ouăle de casă şi branza de burduf de Bran au fost printre cele mai căutate produse.

Producători mulţumiţi

Toţi cei 15 producători prezenţi la prima ediţie a Târgului Slow Food au fost foarte mulţumiţi de numărul mare de cumpărători. Vânzările lor au fost neaşteptat de mari şi au promis că vor participa cu siguranţă şi la celelalte Târguri Slow Food.

Slow Food va deveni o tradiţie


Datorită succesului pe care l-a avut încă de la prima ediţie, autorităţile au hotărât ca târgul să devină lunar. Slow Food a fost gândit ca o piaţă volantă unde toate produsele sunt naturale şi sunt vândute chiar de către producători, fără a exista intermediari.

Următorul Targ Slow Food

Următorul Târg Slow Food va avea loc chiar în acest sfârşit de săptămână în cadrul Zilelor Braşovului. Sâmbătă şi duminică, pe lângă producătorii care au participat şi la prima ediţie a Târgului Slow Food, vor fi prezenţi şi producători de lactate şi brânzeturi din zona Harghita, dar şi un stand cu produse tradiţionale maramureşene.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite