Braşov: Succes concludent pentru FC Braşov / Galerie foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul primului meci al lui Răzvan Lucescu din postura de selecţioner al echipei naţionale, FC Braşov a învins cu 2-0 (2-0) pe Poli Iaşi, la capătul unui meci fără istoric, în care Surdu a fost înger şi demon pentru propria formaţie.

Motivaţi de pe banca tehnică de un antrenor care a fost ca un leu în cuşcă pe tot parcursul întâlnirii, „stegarii” au fost determinaţi şi au evoluat cu un plus de ambiţie. Fazele fixe au fost din nou punctul forte al braşovenilor, care au deschis scorul dintr-un corner executat de Roman, mingea fiind reluată în plasă de Surdu (min. 14). Cinci minute mai târziu, balonul a circulat perfect pe traseul Roman – Sburlea – Surdu, fostul stelist trecându-şi în cont dubla. În mitanul secund, gazdele au ratat ocazii monumentale, Surdu şi Ilyes aflându-se la capătul acţiunilor ofensive. Această victorie i-a propulsat pe ardeleni la o singură lungime de Europa League, în timp ce oaspeţii au căzut pe 15, în zona nisipurilor mişcătoare.

Victorie meritată a "galben-negrilor"


Am avut parte de o săptămână extrem de frumoasă, dar solicitantă. Am învins meritat pe Poli Iaşi, iar jucătorii au dat dovadă de multă dăruire. Ne-am dominat adversarii la toate capitolele iar scorul putea lua proporţii dacă ne concentram mai mult la finalizare. Urmează meciul cu Gloria Bistriţa, care este cel mai important. Am trecut un hop, dar greul de abia acum începe. Vom face tot posibilul pentru a avea aceleaşi rezultate şi la prima reprezentativă”, a punctat Răzvan Lucescu la final.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite