Braşov: Sabrin Sburlea: „Mergem la victorie la Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei FC Braşov, Sabrin Sburlea, a împlinit astăzi 20 de ani. Acesta a declarat că meciul de la finalul acestei săptămâni, în compania campioanei CFR Cluj, este decisiv pentru „galben-negrii”, în vederea îndeplinirii obiectivului final, calificarea în cupele europene.

Nu pot spune că am o dorinţă anume de ziua mea. Cel mai important lucru este să fiu sănătos, iar pe plan profesional să joc cât mai bine şi să dau goluri. Trebuie să rămânem în continuare concentraţi, să ne pregătim cât mai bine, iar la finalul campionatului să obţinem calificarea în Cupa UEFA. Ar fi ceva extraordinar pentru mine, pentru că sunt la primul sezon în Liga I. Meciul cu CFR Cluj este unul decisiv pentru calificarea în Cupa UEFA. Dacă vom câştiga, vom face un pas mare pentru îndeplinirea obiectivului. Vom avea un meci greu, insă putem obţine victoria“, a spus Sabrin Sburlea pentru site-ul oficial al clubului.

FC Braşov va întâlni sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, pe CFR Cluj, disputa contând pentru etapa a 31-a a Ligii I la fotbal. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, „stegarii” ocupă locul opt, cu 48 de puncte în cont, la patru lungimi de Europa League.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite