Braşov: Rulmentul Braşov - Tomis Constanţa 44-33 (22-13)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov a dispus, pe propriul teren, de Tomis Constanţa, acumulând 36 de puncte, la două lungimi de liderul Oltchim Rm. Vâlcea.

„Rulmentistele” au început curajos partida conducând cu 5-3 încă din minutul 8. Pe fondul unui joc spectaculos, rapid şi extrem de cursiv braşovencele s-au distanţat la cinci lungimi încă din minutul 23 (16 - 11). Datorită avantajului confortabil, antrenorul Herbert Muller şi-a permis să introducă rezervele „de lux”, Woo Sun Hee şi Simona Gogârlă. De asemenea, goalkeeper-ul Daniela Vălean a „închis” poarta din minutul 23 până în minutul 28, interval de timp în care oaspetele nu au contat în atac. Extrem de incisive în ofensivă şi cu un joc exact în defensivă, gazdele şi-au adjudecat o victorie fără emoţii, la capătul căreia a ieşit la suprafaţă plăcerea braşovencelor de a practica handbalul spectacol.
 
În tabăra „rulmentistelor” s-au evidenţiat: Amariei - 11g, Stanca - 9g, Barbosa - 7g, Horvath - 5g şi Vintilă - 4g.

De aceea este frumos handbalul, pentru că se poate ajunge în situaţia de a se marca 77 de goluri într-un meci. Am evoluat perfect atât în apărare, cât şi în atac, am avut răutate în joc şi am evoluat cu zâmbetul pe buze. Sunt mulţumit de rezultat, cât şi de prestaţia handbalistelor. Trebuie să rămânem conectate în continuare şi să ne concentrăm pe meciurile din cupele europene”, a subliniat Herbert Muller.

În altă ordine de idei, la finalul disputei a existat o întâlnire între „rulmentiste” şi preşedintele  CA, Dan Ceauşescu. Întrucât acesta este intermediarul dintre patronul Teodor Florescu şi echipă, se pare că au existat unele promisiuni conform cărora braşovencele ar urma să primească alte două salarii restante până la finalul lunii aprilie.

Au existat unele dicuţii în ceea ce priveşte viitorul echipei, dar şi eventuali sponsori care ar trebui să ne acorde sprijinul material. Noi am hotărât să evoluăm cu aceiaşi concentrare şi determinare indiferent de situaţia materială”, a punctat Muller.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite