Braşov: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend vă recomandăm câteva locuri unde puteţi petrece până în zori, dar şi o piesă excelentă pusă în scenă de Opera Braşov: "Carmen" de Bizet.

Vineri

Invitaţie la teatru


Pe scena Teatrul  Dramatic se va juca, de la ora 19.00 piesa „D’ale Carnavalului”. Braşovenii pot pot urmări un spectacol de un comic irezistibil, unul dintre reperele comediei clasice româneşti. Biletul costă 13 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Party „1 mai muncitoresc”

Tinerii braşoveni sunt invitaţi vineri seară, începând cu ora 20.00, să petreacă în Crossroads Rock Pub. Aici va avea loc un party special dedicat zilei de „1 mai muncitoresc”. Cu această ocazie tinerii vor asculta muzică bună şi se vor distra pe cinste.

Sâmbătă


„Carmen” la Operă


De la ora 18.30 sunteţi invitaţi la spectacolul „Carmen” de George Bizet. Povestea de dragoste, disperare şi răzbunare a lui Carmen, o frumoasă ţigăncuşă vă va încânta. Preţul unui bilet este de 15 sau 10 lei, în funcţie de locul ocupat în sală şi doar 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Spectacolul „Paramita Romanes”

Trupa „Capsula Veseliei” va susţine un spectacol ţigănesc în Clubul Scena, de la ora 21.00. Sunteţi invitaţi să participaţi la acest recital de voie bună care prezintă mai multe etape din viaţa unui ţigan. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Duminică


Teatru pentru copii

Cei mici au prilej de bucurie. Pentru ei, actorii de la Teatrul „Arlechino” au pregătit o minunată piesă, intitulată „Ivan Turbincă”. Spectacolul este în regia lui Valentin Dobrescu, începe de la 10.30 şi promite să-i distreze pe micuţii care vor veni la sală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite