Braşov: Reacţii înainte de All Star Game

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi” din Braşov va găzdui diseară, începând cu ora 17.30, confruntarea şoc a baschetului masculin autohton, All Stare Game, duelul dintre Nord şi Sud urmând să fie transmis în direct de Telesport, de la 18.30.

La conferinţa de presă care a precedat evenimentul au participat preşedintele Federaţiei Române de baschet, Carmen Tocală, antrenorul lui CSU Cuadripol, Dan Calancea, precum şi jucătorii Major Wingate (BC Mureş Târgu Mureş), Cristi Crăciun (CSU Sibiu) şi LeVar Seals (CS Otopeni).

Se ştie că All Star Game-ul baschetului american este cel mai urmărit eveniment de pe planetă. Păstrând proporţiile, ne dorim să popularizăm acest sport şi în România. Îi vom avea la Braşov pe cei mai buni baschetbalişti ai ţării şi sunt convinsă că vom avea parte de un spectacol garantat”, a precizat Carmen Tocală.

De partea cealaltă, Major Wingate a punctat: „Am participat şi la All Star Game-ul din China, iar atmosfera este cu totul senzaţională. Este vorba despre o cu totul altă cultură, iar oamenii sunt extrem de atraşi de acest eveniment. Aştept concursul de slam-dunk-uri şi sunt convins că va fi o seară de neuitat. Sper ca oamenii să fie prezenţi în număr cât mai mare la Sala Sporturilor”.

„Sunt extrem de relaxat înaintea acestui eveniment. Suntem conştienţi că avem o mare oportunitate de a ne arăta adevărata valoare. Este un mare privilegiu pentru mine să joc alături de cei mai buni sportivi din România. Mă voi bucura de fiecare moment al întâlnirii şi vom face tot posibilul pentru a oferi momente unice spectatorilor prezenţi în sală”,
a subliniat şi LeVar Seals.

Tehnicianul lui CSU Cuadripol Braşov, Dan Calancea, cel care va antrena selecţionata Nordului, a conchis: „Deznodământul partidei nu va avea nicio relevanţă. Sunt convins că cel mai mult vor avea de câştigat copiii prezenţi la această confruntare. Cel mai mare câştig al nostru este reprezentat de faptul că am reuşit să formăm o pepinieră proprie, iar micii baschetbalişti vor avea enorm de învăţat de la sportivii care vor face spectacol în această seară”. 

Regalul baschetbalistic va începe la ora 17.30, cu un meci de old-boys.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite