Braşov: Răzvan Lucescu, suspendat o etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a primit o etapă de suspendare în urma incidentelor de la partida cu Gaz Metan Mediaş, urmând să-şi conducă echipa din tribune la duelul de miercuri, de la Ploieşti, împotriva celor de la CS Otopeni.

Pe lângă suspendarea dictată de Comisia de Disciplină, Lucescu a mai primit şi o penalitate sportivă de 300 de lei, în urma eliminării din incinta terenului de joc, ca urmare a protestelor vehemente adresate brigăzii de arbitri. În aceiaşi şedinţă a Comisiei de Disciplină a fost sancţionat şi antrenorul cu portarii, Andrei Şanta, precum şi preparatorul fizic Diego Longo, fiecare primind câte o amenă de 3.200 de lei şi două jocuri suspendare. „Prea multe comentarii nu am de făcut. Eu nu am înjurat pe nimeni, ci doar am cerut lămuriri din partea arbitrilor”, a declarat Lucescu Jr.

În altă ordine de idei, fundaşul lui FC Braşov, Nae Constantin, va absenta în disputa cu CS Otopeni, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Lucescu nu va putea conta nici pe serviciile lui Sburlea, Roman şi Buga, toţi accidentaţi.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite