Braşov: „Război” Ardeal – Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov va întâlni mâine, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”, pe Politehnica Iaşi. Duelul contează pentru etapa a 28-a a Ligii 1, urmând să fie transmis în direct de GSP TV şi livetext pe site-ul brasov.adevarul.ro.

Lupta pentru ocuparea unui loc de „Europa League” îşi va desfăşura un nou episod mâine, iar echipa noului selecţioner Răzvan Lucescu este obligată să obţină punctele puse în joc pentru atingerea obiectivului propus. Înaintea disputei de mâine, „stegarii” ocupă treapta a noua în ierarhia Ligii I, cu 42 de puncte în cont, în timp ce rivalii moldoveni se află în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare cu Gaz Metan Mediaş, clasându-se pe locul 14, cu 28 de puncte în cont. „Suntem conştienţi că vom întâlni o formaţie periculoasă, care se află în mare suferinţă. Vor da totul pentru a obţine victoria şi de aceea trebuie să fim foarte atenţi. Până la finalul sezonului, adversarii vor evolua în compania noastră cu o motivaţie suplimentară”, a opinat Răzvan Lucescu. Totodată, secundul „galben-negrilor”, Daniel Isăilă, a precizat: „Ne aşteaptă o săptămână dificilă, în care ne vom confrunta cu adversari care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Nu ne permitem să facem paşi greşiţi dacă vrem să ne atingem obiectivul”.

„Rămân la Braşov”

Goalkeeper-ul Dani Coman a infirmat zvonurile care-l dădeau ca şi plecat de la FC Braşov, odată cu numirea lui Răzvan Lucescu la prima reprezentativă: „Când am venit la Braşov a contat enorm faptul că Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe erau la echipă. M-am adaptat bine aici şi îmi place oraşul. Mă simt în largul meu şi-mi doresc să continui aici, în cazul în care se vrea performanţă şi sunt dorit”. Pe lângă Dani Coman, Lucescu Jr. nu se va putea baza nici pe Măldărăşanu şi Cristescu. În acest context, formula de bază a „stegarilor” ar putea arăta astfel: Stelea – Rui Duarte, Abrudan, N. Constantin, Cr. Ionescu – Roman, P. Adriano, Ilyes, C. Munteanu – Sburlea, Surdu.

Confruntarea va fi arbitrată de Sebastian Colţescu din Craiova.    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite