Braşov: Rarităţi la Târgul de Antichităţi şi Artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Rarităţi la Târgul de Antichităţi şi Artă
Braşov: Rarităţi la Târgul de Antichităţi şi Artă

Săbii de paradă, tablouri, piese de mobilier, bijuterii, aparate radio, motociclete şi multe altele pot fi cumpărate de la Târgul de Antichităţi şi Artă ce se desfăşoară în aceste zile în zona Bartolomeu. Vedeţi AICI galeria foto.

Viorel Zerieş este un colecţionar sibian, care încearcă să vândă, printre multe altele, „o sabie de paradă care a aparţinut unui ofiţer din garda regală română din jurul anului 1900. Costă 800 de euro”.

Un alt obiect interesant pentru colecţionari sau simpli privitori este o ladă de zester, evaluată la 7.800 de euro, oferită spre vânzare de Ionuţ Naicu. Acesta ne-a declarat că „obiectul datează, după cum apare şi înscris pe el, din anul 1701“. Cărţi, documente, bancnote şi monede datând din perioada interbelică sunt de vânzare la preţuri, considerate de specialişti, acceptabile.
Atrage atenţia şi florile de mină din ametist, pus eîn vânzare de Arpad Ifraim, venit din Baia Sprie. Cele două piese costă 700 de euro fiecare şi au fost importate din Brazilia.  Târgul îşi va închide porţile pe 13 septembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite