Brașov: Punct norocos obținut de FC Brașov la Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Brașov și CS Otopeni au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), la Ploiești, într-o partidă care s-a disputat în etapa a 23-a Ligii 1 la fotbal. Deși au condus la pauză, brașovenii au fost la un pas să piardă toate punctele puse în joc.

De ceea ce se temea Răzvan Lucescu înaintea confruntării de astăzi nu a scăpat. Astfel, la nici 72 de ore de la duelul cu Gaz Metan Mediaș, FC Brașov a părut, în deplasarea de la CS Otopeni, o echipă obosită, fără resurse fizice și fără idei. Cu Lucescu Junior suspendat, care a văzut partida din înaltul tribunelor, "stegarii" au intrat bine în meci, ratând două ocazii monumentale. Astfel, în minutul 8, mingea trimisă de Marian Cristescu a întâlnit bara porții apărate de Cristi Munteanu, iar șase minute mai târziu, Surdu a pătruns în careu, l-a driblat pe portarul gazdelor, dar șutul fostului stelist a fost respins de pe linia porții de Diogo.

Abrudan, înger și demon

Golul a picat firesc la poarta ilfovenilor, în minutul 19, Cătălin Munteanu și-a învins tizul cu un șut perfect de la 14 metri, direct în vinclu. "Galben-negrii" au controlat clar ostilitățile în prima parte a jocului, interval de timp în care jucătorii lui Liviu Ciobotariu nu au pus în niciun moment în pericol poarta lui Dani Coman. Hadnagy a închis sarabanda ratărilor în minutul 33, când a reluat cu capul din opt metri, puțin pe lângă țintă.

Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, CS Otopeni a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj la 15 minute de la reluare, la capătul unei faze în care ghinionul s-a ținut scai de brașoveni. Șutul lui Lazic din opt metri a atins bara, mingea l-a lovit pe Abrudan și a intrat în plasa porții lui Dani Coman. Mai mult decât atât, pe fondul unui joc lent al oaspeților, gazdele au trecut în avantaj în minutul 70, atunci când Liviu Ganea a reluat cu capul din șase metri. "Stegarii" au arătat că finalurile de meci reprezintă specialitatea casei și au scos un punct nesperat în primul minut al prelungirilor, Abrudan reluând în plasă centrarea lui Cătălin Munteanu.

La finalul contruntării, președintele brașovenilor, Dinu Gheorghe, a subliniat: "Ne-am bătut singuri joc de un meci pe care trebuia să-l câștigăm la pas. Am ratat nepermis de ușor numeroase ocazii clare de a marca. Din păcate suntem tocați din nou de arbitraj".

FC Brașov: Coman - Rui Duarte (min. 75 Voicu), Abrudan, Oros, Ezequias - Cristescu (min. 68 Dedu), Paulo Adriano (min. 72 Ilyes), Măldărășanu, C. Munteanu - Hadnagy, Surdu     Antrenor: Răzvan Lucescu

CS Otopeni:
Munteanu - Dumitrescu, Ivan, Diogo, Vitinha - Nasser, Pârvu, Negru (min. 48 Constantin), Lazici - Caramarin (min. 80 Panait), Liviu Ganea (min. 77 Drăghici)    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Au marcat: Abrudan (a) min. 60, L. Ganea min 70 / C. Munteanu min. 19, Abrudan min. 90

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite