Braşov: Preţuri promoţionale la Târgul Confintex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Preţuri promoţionale la Târgul Confintex
Braşov: Preţuri promoţionale la Târgul Confintex

Sute de braşoveni au vizitat a 58-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte „Confintex”, iar mulţi dintre ei nu au ratat preţurile mici şi au plecat cu sacoşele pline.

Târgul s-a deschis pe 27 mai, la ITC, pe bulevardul Vlahuţă. Oamenii au fost atraşi de noie colecţii de primăvară-vară, pe care cele 125 de firme din toate zonele tării le-au vândut la preţuri promoţionale.

Ofertă variată

Dacă nu aţi ajuns până acum la târg, mai aveţi încă timp săvă bucuraţi de ofertele speciale. Tărgul „Confintex” poate fi vizitat până mâine, la ora 17.00. La standurile amenajate la ITC puteţi găsi confecţii pentru adulţi, articole din piele, tricotaje, confecţii pentru copii, ţesături, lenjerie de pat, încălţăminte, marochinărie şi accesorii, toate la preţuri excepţionale.

Pentru toate buzunarele

O pereche de pantaloni costă între 15 şi 50 de lei, o cămaşă bărbătească între 15 şi 40 de lei, iar una pentru femei între 20 şi 60 de lei. Costumele bărbăteşti se găsesc la preţuri între 150 şi 500 de lei, iar pentru femei preţurile sunt mai mari - de la 200 la 600 de lei. La ITC puteţi găsi şi încălţăminte de vară. O pereche de sandale poate fi cumpărată la preţuri cuprinse între 25 şi 150 de lei. Culorile care predomină în acest an sunt bej, bleu petrol, roz, verde şi crem.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite