Braşov: Prestaţii modeste în liga a 3-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Prestaţii modeste în liga a 3-a
Braşov: Prestaţii modeste în liga a 3-a

Cu o singură etapă înainte de finalul unui sezon dezamăgitor, formaţiile braşovene care activează în liga a treia continuă pe o pantă descendentă.

Astfel, în seria a treia a rundei cu numărul 33, Unirea Tărlungeni (locul 7) a fost învinsă pe propriul teren de Chimia Brazi, scor 0-1. Frământată de mari probleme financiare, cu salariile jucătorilor neplătite în ultimele patru luni, Victoria Bod (locul 14) se luptă pentru menţinerea în liga a treia, fiind înfrântă în această etapă, în deplasare, de ACS Berceni, cu 0-1. Aflată în subsolul clasamentului, CF Predeal (13) a scos o remiză, 1-1, în deplasarea de la Juventus Bucureşti. Retrogradată în liga a 4-a, Royal Ghimbav (locul 15) a obţinut trei puncte la „masa verde”, după retragerea celor de la FC Săcele.

În Seria C6, FC Inter Ena Făgăraş (locul 14) a pierdut fără drept de apel acasă, în compania celor de la FC Silvania, scor 2-5.

Astfel, cu doar o etapă înainte de finalul campionatului, doar Unirea Tărlungeni a scăpat de grijile retrogradării. În ultima rundă, Victoria Bod va întâlni acasă pe Tricolorul Breaza, Unirea Tărlungeni se va deplasa la Conpet Ploieşti, Royal Ghimbav îşi va măsura forţele, pe propria arenă, cu Filipeştii de Pădure, în timp ce, în Seria a 6-a, Inter Ena Făgăraş va întâlni pe teren străin, pe CSM Sebeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite