Braşov: Mâini rupte şi comoţii cerebrale, pentru ochelari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miile de pensionari braşoveni care s-au înghesuit să îşi ia o pereche de ochelari oferiţi de medicii canadieni s-au călcat în picioare.

Astăzi este ultima zi în care pensionarii braşoveni au putut apela la medicii canadieni pentru consultaţii şi ochelari, gratuit. Numărul lor nu a scăzut deloc, cu toate că până acum au reuşit să obţină ochelari peste 4000 de  oameni. Cei mai mulţi s-au trezit zilnic cu noaptea în cap şi tot nu au reuşit să intre în cabinet. „Este a treia zi când vin şi nu am intrat încă. Sper să reuşesc astăzi pentru că port dioprii foarte mari şi nu îmi găsesc nicăieri”, se plânge un braşovean.

Măcel

La poarta de intrare spre cabinet oamenii s-au împins, s-au lovit şi s-au înjurat unii pe alţii. „M-au împins, mi-au băgat cotul în coaste şi mă doare rău. Am şi tensiune foarte mare”, povesteşte Maria Dobri. Un bărbat a ajuns la spital, cu comoţie cerebrală. „A acuzat ameţeli şi iniţial am crezut că nu e nimic. Am văzut că s-a agravat şi am chemat ambulanţa. A plecat în stare gravă de aici, cu comoţie cerebrală”, spune Cristina Marcu, reprezentant Crucea Roşie. Un gardian, angajat să menţină ordinea public, a fost şi el agresat de pensionarii disperaţi să îşi ia ochelari gratuit. „Şi-a fracturat mâna în încercarea de a-i ţine să nu intre toţi deodată. Se calcă în picioare, n-am văzut aşa ceva!”, afirmă organizatorul sesiunii de consultaţii, Marius Sandu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite