Braşov: Lupte de stradă la Racoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital cu ambulanţele, un local a fost distrus şi mai multe maşini vandalizate la Racoş, în judeţul Braşov, din cauza unui scandal izbucnit în centrul localităţii.

Bătaia a pornit după ce un grup de localnici de etnie maghiară a fost atacat în localul respectiv. „L-au atacat pe fiul meu şi am sărit să îl apăr. M-au lovit în cap cu o piatră şi cu o sticlă, erau peste trei oameni care dădeau în mine“, spune una dintre victime.

Potrivit Jandarmeriei, grupul de agresori a fost format din opt persoane. Au dispărut cu toţii de la faţa locului, imediat după consumarea agresiunii. În scurt timp, în centrul localităţii s-au strâns peste 100 de localnici, dornici să se răzbune pentru bătaia pe care au încasat-o cei patru maghiari.

La faţa locului au fost trimise echipaje de intervenţie ale Detaşamentului de Jandarmi din Făgăraş şi ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov. „Scandalul a izbucnit în local, probabil pe fondul consumului de alcool. Echipajele noastre sunt pregătite să intervină în cazul escaladării violenţelor în zonă şi lucrăm la capturarea celor care au provocat acest scandal“, spune locotenentul Cirpian Aldea, purtător de cuvînt al IJJ Braşov.

Cei patru bărbaţi răniţi au ajuns la spital cu leziuni grave la cap şi trunchi şi sunt acum în tratament la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite