Braşov: Locurile de joacă vor fi reamenajate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu campania de curăţenie de primăvară municipalitatea va începe şi o acţiune de refacere a locurilor de joacă şi a parcurilor din Braşov.

Viceprimarul Mikos Gantz a precizat că, cel târziu până în luna iunie, aceste lucrări vor fi finalizate în toate cele 258 de locuri publice de agrement. „În prezent, inspectorii Primăriei merg pe teren şi identifică echipamentele care trebuie înlocuite. Locurile de joacă care au fost amenajate anul trecut, sunt încă în stare bună, dar în multe zone echipamentele sunt uzate sau au fost distruse”, a explicat viceprimarul.

Curăţenie prelungită

Edilii mai decis să prelungească şi „Luna Curăţeniei” până la jumătatea lunii aprilie, întrucât timpul alocat acesteia era prea scurt. Şi vremea rea a încurcat planurile autorităţilor. Până în prezent, au fost efectuate acţiuni de salubrizare doar în cartierele Florilor, Scriitorilor şi Tractorul. La campanie sunt obligate să participe şi asociaţiile de proprietari, care trebuie să cureţe spaţiile verzi de lângă blocuri.  De asemenea, persoanele care doresc să renunţe la obiectele casnice de care nu mai au nevoie le pot duce la containerele de culoare portocalie, ce sunt amplasate în toate cartierele.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite