Braşov: Linişte asigurată cu jandarmi şi câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul F.C. Braşov – Farul Constanţa, de vineri seara, necesită importante desfăşurări de trupe fiind considerat un meci important pentru ambele echipe. 

Pentru a nu exista incidente violente între galeriile şi susţinătorii echipelor, 120 de jandarmi şi 2 câini de serviciu vor fi prezenţi în zona stadionului cu cel puţin 2 ore înaintea începerii meciului.

Măsuri de siguranţă

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, jandarmii vor aplica următoarele măsuri: patrule mobile şi pedestre în municipiul Braşov pentru prevenirea sau aplanarea unor situaţii conflictuale între grupurile de suporteri adverşi, realizarea unor dispozitive de ordine în zona imediată şi apropiată a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare a grupurilor de suporteri, suporterii echipei oaspete vor fi preluaţi şi însoţiţi de jandarmi. De asemenea în zona stadionului va fi interzisă vânzarea băuturilor alcoolice în intervalul orar 15.00 – 20.30.

Sfatul jandarmilor

Spectatorii sunt sfătuiţi să respecte măsurile stabilite, să nu săvârşească fapte antisociale, să aibă un comportament civilizat, demn, compatibil cu spiritul de fair-play. „Pentru prevenirea aglomeraţiei, în vederea evitării busculadelor, a disconfortului, la porţile de acces, rugăm spectatorii posesori de bilete şi abonamente, să utilizeze timpul suficient lăsat de la permiterea accesului, cu 2 ore înainte de începerea partidei, să dea dovadă de calm şi răbdare”, spune cpt. Gheorghe Costinel Ţarcă, ofiţer relaţii publice în cadrul Jandarmeriei Braşov.


Strict interzis

Spectatorii nu au voie să intre în arena sportivă cu băuturi alcoolice, inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe sau steaguri ce conţin simboluri, imagini ori texte cu un conţinut obscen, artificii, petarde sau alte mijloace pirotehnice. „Spectatorilor le este interzis să escaladeze sau să se caţere pe gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor, să arunce cu obiecte spre terenul de joc, să blocheze scările tribunelor şi căile de acces”, mai adaugă cpt. Gheorghe Costinel Ţarcă.

       

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite