Braşov: Ionela Stanca-Gîlcă: "Îmi doresc să rămân la Rulmentul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pivotul vicecampioanei Rulmentul Urban Braşov, Ionela Gîlcă-Stanca, a declarat că aşteaptă finalul lunii mai pentru a vedea ce va face în viitor, dar că ar vrea să continuie la echipa de la poalele Tîmpei.

Aştept pînă pe data de 30 de mai să văd ce voi face. Nu am luat nicio hotărîre. Eu am mai am contract un an cu Rulmentul. În acel contract am stipulate nişte clauze care, dacă vor fi respectate, nu am cum să plec de la Rulmentul nici dacă aş vrea. Am discutat cu domnul Florescu şi mi-a lăsat o impresie bună şi sper să fie bine. Aş vrea să continui la Braşov”, a spus Ionela Gîlcă-Stanca, citată de NewsIn.

Patronul echipei CS Rulmentul Braşov a renegociat în aceste zile sumele de contract ale unor handbaliste care au fost stabilite în vara anului 2008, urmând ca la finalul acestei săptămâni să se tragă linie şi să se stabilească ce jucătoare vor continua la poalele Tâmpei. De remarcat că pivotul grupării braşovene se află în atenţia campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

În acelaşi timp, se pare că Teodor Florescu a ajuns la o înţelegere cu  Alexandrina Barbosa, Carmen Amariei, Lidija Horvath, Ionela Stanca şi Woo Sun Hee, care au acceptat diminuarea contractelor stabilite în vara anului trecut.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite