Braşov: Ionela Gâlcă se antrenează cu gândul la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ionela Gâlcă se antrenează cu gândul la Oltchim
Braşov: Ionela Gâlcă se antrenează cu gândul la Oltchim

Handbalista echipei Rulmentul Braşov, Ionela Gâlcă, a efectuat antrenamentul de luni dimineaţă al naţionalei feminine îmbrăcată într-un tricou cu însemnele campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Selecţionerul Radu Voina a declarat că nu a observat acest aspect: "Nu am observat în ce tricou era îmbrăcată. Sincer, am fost atent numai la antrenament. Nu ştiu dacă este un semn. Nu ştiu dacă şi-a depus sau îşi va depune memoriu pentru a deveni jucătoare liberă. Acum suntem concentraţi numai la cele două meciuri de calificare la Campionatul Mondial din China. Nu am vorbit cu Ionela despre ce va face în viitor", a spus Voina.

Nici preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, nu are amănunte în plus despre eventualul transfer al jucătoarei la Vâlcea: "Nu avem noutăţi în acest sens, aşteptăm".

Aşteaptă un semn de la Florescu

La rândul ei, Ionela Stanca Gâlcă a comentat pe marginea acestui subiect: "Am purtat un tricou care-mi poartă noroc, pur şi simplu mi-am dorit să fiu ferită de accidentări la revenirea la echipa naţională. Nu a fost un gest intenţionat şi nu am vrut să demonstrez nimic. Chiar dacă nu am lămurit problemele contractuale, eu încă sunt jucătoarea Rulmentului şi nu vreau să discut despre altă formaţie. Evident că în eventualitatea în care voi pleca de la Braşov, Oltchim este singura grupare la care voi evolua în România. Deocamdată nimic nu este bătut în cuie. Eu vreau să rămân la Rulmentul, dar trebuie să-şi dorească şi conducătorii acest lucru".

Este dorită la Rulmentul

În acelaşi timp, preşedintele CS Rulmentul, Remus Cojocaru, a punctat: "Ionela este la Rulmentul şi am certitudinea că acest lucru va rămâne neschimbat. Patronul Teodor Florescu va purta unele discuţii cu ea şi cu restul handbalistelor în perioada următoare. Ne dorim să o păstrăm pe Ionela Stanca şi vom face tot posibilul ca ea să rămână la Braşov".

În fine, tehnicianul braşovencelor, Herbert Muller, a conchis: "Tot ceea ce pot să vă spun este că eu doresc din suflet ca Ionela să continue la Braşov. Însă nu depinde de mine dacă ea va fi păstrată la Rulmentul. Are bani de primit şi este dreptul ei să facă ceea ce doreşte. Sper că se va ajunge la o înţelegere care să fie mulţumitoare pentru ambele părţi".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite