Braşov: Handicapul nu îi împiedică să fie copii! / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Handicapul nu îi împiedică să fie copii! / GALERIE FOTO
Braşov: Handicapul nu îi împiedică să fie copii! / GALERIE FOTO

Ziua internaţională a copilului este şi ziua copilului abandonat sau a celui care suferă de un handicap. Pentru ca fiecare să se bucure de ziua de 1 iunie, reprezentanţii Protecţiei Copilului le-au pregătit micuţilor instituţionalizaţi activităţi sportive şi de cadouri.

Au cântat, au dansat şi au participat la „Cupa 1 iunie“ la fotbal, tenis de masă, baschet, fotbal-tenis, tras de frânghie, cros, alergare în saci şi desene pe asfalt. Aşa şi-au petrecut Ziua Internaţională a Copilului, micuţii instituţionalizaţi. La serbarea organizată de Protecţia Copilului Braşov au participat copiii centrului de Reabilitare Şcolară Brădet, împreună cu beneficiarii Centrului de Zi pentru persoanele cu sindrom Down "Casa Soarelui" şi cu micuţii cu dizabilităţi care sunt instituţionalizaţi la căsuţele de tip familial Chip şi Dale din Săcele şi Lizuca şi Patrocle din Tărlungeni.

Copiii cu dizabilităţi, pe primul loc

În ciuda dizabilităţilor, copiii de la centrul din Brădet au reuşit să se impună în faţa competitorilor la baschet, la tras de frînghie sau la concursul de trotinete.

La Centrul de plasament „Casa Ioana“ din Rupea, ca şi cei de la Complexul de servicii „Măgura“ Codlea, angajaţii le-au pregătit copiilor câte un picnic-surpriză. Cei mici au avut parte astăzi şi de câteva ore de muzică şi dans.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite