Braşov: FC Braşov - Gloria Buzău 4-0 REZULTAT FINAL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bună seara ! De la această oră vă invităm să urmăriţi LIVE TEXT pe site-ul brasov.adevarul.ro confruntarea din epilogul etapei a 24-a Ligii 1 la fotbal. În cel de-al doilea meci din nocturnă de la poalele Tâmpei, FC Braşov (locul 9) va întâlni "lanterna roşie" a campionatului, Gloria Buzău.

REZULTAT FINAL FC BRAŞOV - GLORIA BUZĂU 4-0 !!! Trupa pregătită de Răzvan Lucescu a obţinut o victorie confortabilă, care a propulsat-o pe treapta a opta a clasamentului, cu 38 de puncte, la egalitate cu Steaua.

min. 90 - Rui Duarte a văzut cartonaşul galben

De la margine s-au arătat trei minute de prelungire. Braşovenii se află în continuare în jumătatea adversă, având o posesie net superioară.

min. 84 - Oaspeţii au mutat şi ei. Cârstea l-a introdus în teren pe Popa, care l-a înlocuit pe Sanchez

min. 83 - Ezequias a fost schimbat de Iulian Dedu

min. 81 - GOOL FC BRAŞOV !!! 4-0 !!! Ezequias a centrat perfect în careu, iar Robert Ilyes a realizat dubla pentru "stegari", printr-o lovitură de cap care nu i-a lăsat nicio speranţă lui Zimmerman !!!

min. 75 - Ionuţ Voicu a părăsit terenul accidentat. Acesta a fost înlocuit de Rui Duarte.

min. 72 - Ademar şi Romeo Surdu au fost avertizaţi de Radu Petrescu

min. 68 - Penalty ratat Gloria Buzău !!! Mansour a fost agăţat în careu de Nae Constantin. Tabela se păstrează neschimbată, Mansour a trimis pe lângă poartă !!!!

min. 66 - schimbare la FC Braşov: Cristescu a fost înlocuit de Mihai Roman

min. 65 - asalt "stegar" la poarta lui Zimmerman !!! Robert Ilyes nu a găsit drumul spre golul patru, punându-l la grea încercare pe goalkeeper-ul oaspeţilor cu şuturi din afara careului de 16 metri !

min. 63 - lovitură liberă Cătălin Munteanu, respinsă în ultimă instanţă din faţa porţii de Guye Mansour.

min. 58 - Zimmerman a avut un reflex excelent la şutul din 15 metri al lui Robert Ilyes

min. 54 - centrare Ilyes, Hadnagy l-a luat la ţintă pe Zimmerman din poziţie excelentă. Cornerul rezultat a fost respins cu greu din faţa propriei porţi de fundaşii buzoieni !

min. 46 - s-a reluat repriza secundă. Tehnicianul Gloriei Buzău, Constantin Cârstea, a efectuat cea de-a doua schimbare. Alexandru Popovici a fost înlocuit de Mircea Axente.

La pauză, FC Braşov conduce pe Gloria Buzău cu 3-0. "Stegarii" au dominat clar ostilităţile şi au depăşit cu uşurinţă în dese rânduri o apărare visătoare a oaspeţilor.

min. 43 - Siminic a trimis peste poarta lui Dani Coman din poziţie ideală

min. 42 - Ilyes l-a pus la încercare pe Zimmerman, cu un şut de la 20 de metri, reţinut în doi timpi de portarul oaspeţilor

min. 39 - schimbare la Gloria Buzău. Ionuţ Matei a fost înlocuit de Ademar.

min. 38 - GOOL FC BRAŞOV !!! Cornerul executat de Cristescu l-a găsit perfect pe Robert Ilyes, care a reluat cu capul din trei metri în poarta lui Zimmerman !!!

min. 34 - GOOL FC BRAŞOV !!! Ezequias l-a surprins pe Zimmerman cu un şut de la peste 30 de metri lateral stânga !!! 2-0 FC Braşov - Gloria Buzău !!!

min. 32 - centrare Voicu, Hadnagy a reluat cu capul din şapte metri, dar Zimmerman a fost providenţial şi a scos mingea de sub bară !!!

min. 29 - Nae Constantin a fost avertizat, în urma unui fault la Popovici

min. 22 - GOOL FC BRAŞOV !!! Gazdele deschid scorul prin Romeo Surdu, care l-a învins pe Zimmerman cu un şut de la marginea careului de şase metri !!! Mingea şutată în prealabil de Cristescu a fost blocată de fundaşii adverşi, balonul a ajuns la Cătălin Munteanu, a cărui centrare l-a găsit perfect pe Surdu !!!

Ambele echipe practică un fotbal modest, lipsit de faze spectaculoase. Lupta se duce la centrul terenului, acolo unde majoritatea mingilor sunt câştigate de braşoveni, care nu reuşesc să finalizeze acţiunile ofensive.

min. 18 - ocazie de gol Gloria Buzău: şutul lui David Sanchez a fost respins de Dani Coman

min. 14 - pasa lui Paulo Adriano l-a găsit în offside pe Hadnagy

min. 13 - FC Braşov are superioritate clară la capitolul posesie, însă acţiunile clare de gol lipsesc cu desăvârşire, Surdu şi Hadnagy nu par a fi pe aceiaşi lungime de undă

min. 6 - braşovenii se află la conducerea jocului, pasa lui C. Munteanu nu a fost ajunsă de Romeo Surdu

min. 2 - şutul lui Cristescu a fost blocat de Matei

min. 1 - startul partidei găseşte pe FC Braşov în atac

Cei doi tehnicieni, Răzvan Lucescu şi Constantin Cârstea, au trimis în teren următoarele echipe:

FC BRAŞOV: 1. Coman - 20. Voicu, 23. Nae Constantin, 4. Abrudan, 3. Ezequias - 18. Cristescu, 6. Paulo Adriano, 10. Ilyes (cpt.), 7. Cătălin Munteanu - 24. Surdu, 9. Hadnagy   Antrenor: Răzvan Lucescu

Rezerve: Stelea - Rui Duarte, Mihai Roman, Iulian Dedu, Bogdan Nicolae, Sburlea, Adrian Senin

GLORIA BUZĂU: 83. Zimmerman - 4. Diogo, 14. Teuşan, 16. Cojocnean, 10. Matei - 30. Poparadu, 82. Sanchez, 24. Siminic, 21. Popovici - 11. Mansour (cpt.), 7. Chiţu    Antrenor: Constantin Cârstea

Rezerve: Arcaba - Ademar, Vigariu, Tavares, Popa, Axente

La încălzire, Cătălin Voicu s-a accidentat şi a fost înlocuit în garnitura de start de Fabian Teuşan

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitrii formată din: Radu Petrescu - Sebastian Stoianof, Monica Rigo 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite