Braşov: Expoziţie de dinozauri la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 9-17 mai, cei mici şi nu numai vor putea admira exponate în mărime naturală aduse tocmai din Germania.

Dinozaurii, cele mai mari animale care au existat vreodată pe planetă, precum si strămoşii tigrilor, rinocerilor sau crocodililor, dar şi oamenii care au trăit în preistorie vă pot încânta privirea. Expoziţia se adresează braşovenilor de toate vârstele, care sunt interesaţi de  vieţuitoarele care au existat cu sute de milioane de ani în urmă.

Ce puteţi vedea?
Cele mai interesante creaturi sunt dinozaurii din speciile Tyrannosaurus Rex, Saltasaurus, Diplodocus care au apărut şi în filmul „Jurassic Park”, regizat de Steven Spielberg, Toate exponatele prezente la Braşov au fost realizate de germanul Karmo Neigert, unele dintre ele fiind construite special pentru acest film. Firma lui Karmo Neigert a organizat o astfel de expoziţie în Germania, Suedia, Austria, Norvegia sau Danemarca.

Exponatele sunt „vii”

Braşovenii interesaţi să vadă dinozaurii pot vizita expoziţia de luni până vineri între 14.00 la 20.00, iar sâmbătă şi duminică între 11.00 la 20.00. Expoziţia a poposit prin mai multe oraşe din România. În expoziţie mai pot fi adminiraţi dinozauri din speciile Triceraptos, Parasaurolophus, Archaeopterix sau Mamenchiosaurus, dar şi alte animale şi fosile adevărate. În plus, giganticele creaturi se pot mişca şi scot sunete.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite