Braşov: EXCLUSIV Amariei nu ia în calcul varianta Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au apărut zvonuri conform cărora interul stânga al echipei CS Rulmentul, Carmen Amariei, ar fi foarte aproape de un transfer, din vară, la formaţia Universitatea Reşiţa, vedeta Naţionalei a negat această informaţie.

Eu sunt la Rulmentul Braşov, iar în ciuda dificultăţilor financiare prin care trece clubul, îmi doresc să rămân aici şi din vară. Sper să se rezolve problemele materiale şi să continuăm în aceiaşi formulă. Vom vedea ce se va întâmpla, dar nu iau în calcul un transfer la Reşiţa. În cazul în care voi părăsi Braşovul, cel mai probabil voi alege o ofertă din străinătate”, a punctat Amariei, care se află în recuperare după accidentarea la gleznă. „Acum mă simt mai bine, dar trebuie să iau o pauză totală de 3-4 luni. Nu am voie să forţez glezna afectată, întrucât poate recidiva accidentarea. Sper să revin pe teren în luna septembrie”.

Universitatea Reşiţa  este prima în Seria B a ligii secunde de handbal feminin, fiind ca şi promovată în Liga Naţională. Amariei a semnat până în 2010 cu CS Rulmentul, dar ar putea deveni liberă de contract din vară, datorită restanţelor financiare pe care le are de primit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite