Braşov: Dosar nou în cazul farmacistelor ucise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii braşoveni au înregistrat un nou dosar pentru identificarea autorului crimei care a zguduit Braşovul în urma cu 4 ani şi jumătate.

După decizia magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de a respinge recursul procurorilor braşoveni, sentinţa definitivă şi irevocabilă în cazul singurului suspect, Alexandru Diaconescu, a fost achitarea pe motiv că „fapta nu a fost săvârşită de autor”. „Procedura legală în asemenea situaţii, este aceea de a deschide un nou dosar, cu număr unic de înregistrare, dar cu autor necunoscut. Procurorul de caz va reanaliza dosarul, va lua de la capăt cercetările pentru a găsi un alt suspect în acest caz”, spune procurorul Camelia Dumitrescu de la Parchetul Tribunalului Braşov.

Singurul suspect

Încă de la începutul anchetei singurul suspect, în cazul celor două farmaciste împuşcate în cap la locul de muncă, a fost Alexandru Diaconescu. Cu toate că au existat probe care îl incriminau pe tânărul care avea atunci 23 de ani, avocatul apărării a reuşit să desfiinţeze pe rând atât declaraţiile martorilor, cât şi probele fizice depuse la dosar. Astfel, după 4 ani de procese, suspectul a fost achitat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite