Braşov: Crimă la Penitenciarul Codlea! (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut a fost omorât în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Codlea. El a fost strangulat cu mâinile de colegul de celulă. Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.45. Supraveghetorul secţiei de deţinere nu a auzit nici un zgomot, astfel că nu a putut interveni.

Conducerea penitenciarului spune că totul s-a petrecut în urma unui conflict spontan. Criminalul a pus mâinile pe coleg şi l-a stâns de gât cât a putut de tare. Apoi, după ce l-a omorât, a strigat după supraveghetor şi i-a spus acestuia ce s-a întâmplat. Agajaţii penitenciarului au solicitat ajutorul medicilor de la ambulanţă, dar aceştia nu au mai putut face nimic pentru victimă. Cadavrul a fost transportat la IML Braşov pentru autopsie. „Am început deja cercetările, iar procurorul a fost deja aici. Ancheta va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Marian Dumitrache, directorul penitenciarului Codlea.

Familia nu a aflat de moartea victimei

Rudele tânărului de 27 de ani asasinat în detenţie nu au aflat încă de tragedie. „Am încercat să dăm de familia lui, dar până acum nu a răspuns nimeni la telefon, astfel că nu am putut anunţa ce s-a întâmplat. Deocamdată nu vă putem dezvălui identitatea lui tocmai pentru ca părinţii să nu afle din presă că fiul lor a fost omorât”, a mai precizat Marian Dumitrache.

Revenim cu amănunte!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite