Braşov: Clubul Sportiv Dinamo are un nou preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tenismen George Cosac este, de astăzi, preşedintele interimar la Clubul Sportiv Dinamo Braşov. El a fost prezent astăzi la Bucureşti pentru discuţii şi este singurul care îndeplineşte toate condiţiile impuse pentru ocuparea unei asemenea funcţii.

"Numirea oficială va fi, probabil, peste două zile, când este aşteptată şi actuala preşedintă a Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, d-na Elisabeta Lipă. Chiar dacă sunt numit interimar, pe mine mă onorează această funcţie şi este o mare realizare. Am început la Dinamo ca sportiv, am continuat ca anternor şi acum am ajuns în conducere. Cred că pentru sportivi este un bun exemplu că poţi ajunge la o anumită performanţă în sport, dar există şi o altă cale de a continua ceea ce ai început", spune George Cosac. Fostul jucător a fost şeful Secţiei de Tenis de la Dinamo şi unul dintre candidaţii pentru şefia Federaţiei Române de Tenis, câştigată la începutul acestei luni de Ruxandra Dragomir.

Cazul Preda a dat jos doi şefi
Schimbările care au avut loc la nivelul conducerilor celor două cluburi, din Braşov şi Bucureşti, au survenit în urma scandalului Eugen Preda. Fostul şef din Capitală, Marcel Popescu s-a pensionat subit, iar la Braşov,  "la data 25 februarie 2009, gen (r) Luca Constantin a solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu MAI", se arată într-un comunicat al MAI. În paralel, ancheta Coprului de Control din cadrul Ministerului efectuată la Braşov s-a încheiat. Până în acets moment nu au fost publicate rezultatele oficiale ale acesteia. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite