Braşov: Club Volei Braşov, spre promovarea în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani întregi de absenţă de pe prima scenă a voleiului masculin românesc, Braşovul are şansa să aibe din nou o echipă care să se lupte de la egal la egal cu granzii campionatului.

În urma unui sezon aproape perfect în liga secundă, gruparea condusă de Adrian Pustui, Club Volei Municipal Braşov, va susţine în perioada 3-5 mai, în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi" din Braşov, turneul de promovare în Liga Naţională de volei. Pe lângă echipa gazdă, la baraj vor mai participa trei formaţii: Phoenix Şimleu, Universitatea Craiova şi CSU Suceava.

Partidele se vor desfăşura după următorul program:

3 mai, ora 17.00:  Club Volei Braşov - Phoenix Şimleu

4 mai, ora 17.00: Club Volei Braşov - "U" Craiova

5 mai, ora 17.00: Club Volei Braşov - CSU Suceava


"Am avut condiţii deosebite de pregătire şi suntem mulţumiţi că am ajuns unde suntem în acest moment. Echipa a fost susţinută de absolut toţi factorii implicaţi. Ne dorim să reînnoim tradiţia voleiului braşovean, care acum câţiva ani avea o echipă Tractorul Braşov care făcea furori pe prima scenă a voleiului. Cea mai periculoasă gruparea este formaţia din Şimleu. Ei au o trupă valoroasă, cu jucătorii care au evolua mulţi ani în prima ligă. Aportul publicului va conta enorm şi sperăm să câştigăm turneul de baraj", a punctat antrenorul echipei de la poalele Tâmpei, Adrian Pustiu.

Componenţa echipei Club Volei Braşov: Paul Crăciun, Florin Oprea, Mihai Cartacuzenco, Andrei Molnar, Horaţiu Ferariu, Leonard Constantinescu, Eduard Popescu, Daniel Stângu, Florin Bălhăceanu.

De menţionat că intrarea spectatorilor la cele trei confruntări va fi liberă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite