Braşov: Cetatea Braşovului va arde (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte grupări de cavaleri medievali pregătesc asediul Cetăţii Braşovului, care va avea loc vineri. Cavalerii Cetăţilor Bârsei, cei de Hunedoara, Străjerii Coroanei, Cavalerii de Kronstadt, Ordinul Muşatinilor, Gladius Dei şi Ordinul Cavalerilor Lup vor defila pe străzile din centrul oraşului după care vor sparge porţile cetăţii cu un berbec şi o vor incendia cu săgeţi aprinse.

Cu ocazia asediului, în cetate vor pătrunde vrăjitoarele, care vor reprezenta pretextul întregului spectacol.
 
Părintele Benedictus va aduce pacea


Liniştea cetăţii va fi restabilită datorită intervenţiei părintelui Benedictus. Astfel, ordinele cavalereşti se vor antrena împreună timp de trei zile în în petreceri prieteneşti şi vor face demonstraţii de lupte medievale. În fiecare seară va fi organizat un spectacol cu foc, prezentat de punct de grupările Gladius Dei şi Cavalerii Cetăţii Bârsei.  În fiecare zi, vizitatorii cetăţii vor putea asista la diverse demonstraţii de luptă, la spectacole de teatru medieval şi vor fi încântaţi de muzica menestrelilor. Ultima zi va fi marcată de arderea vrăjitoarei care a tulburat liniştea cetăţii.

Transport gratuit

Pentru braşovenii care vor să participe la eveniment, organizatorii pun la dispoziţie transport gratuit cu un microbuz, din faţa Liceului de Arte, până la Cetăţuia de pe dealul Straja.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite