Braşov: Cerul s-a înnegrit deasupra Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi la ora 16, un puternic incendiu i-a pus pe jar pe braşoveni şi mai ales pe pompieri. Fumul negru şi  gros se vedea de la mai bine de 5 kilometri distanţă. Focul a izbucnit în curtea unui depozit de pe Şoseaua Cristianului.

Incendiul a fost cauzat de un braşovean inconştient. Bărbatul a dat foc miriştii din apropierea gardului care împrejmuia o hală plină cu materiale de construcţii. Flăcările s-au extins pe sub gard şi au aprins iarba şi cauciucurile uzate, depozitate în curte. Cele câteva sute de cauciucuri au ars mocnit, astfel că incendiul a fost observat târziu de paznic şi de şoferii care treceau pe şoseaua Cristianului.

2 ore de muncă

Pomperii braşoveni s-au străduit mai bine de 2 ore să izoleze incendiul. Pericolul să se extindă la hala care se afla la mai puţin de 10 metri a fost foarte mare. „A fost o intervenţie dificilă din cauza fumului foarte gros şi înecăcios pe care îl degajă cauciucurile arse. Am intervenit cu măşti de gaze ca să putem localiza incendiul”, a declarat Alin Berevoescu de la ISU Braşov.

Circulaţie îngreunată

Fumul gros care s-a răspândit deasupra Braşovului a îngreunat pentru câteva zeci de minute şi circulaţia de pe Şoseaua Cristianului. Din cauza vizibilităţii scăzute maşinile au înaintat foarte încet pentru a evita accidentele. 



Vezi Galerie Foto




Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite