Braşov: CS Rapid - Rulmentul se va juca în devans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi trebuia să se dispute pe data de 16 aprilie, la solicitarea clubului braşovean, întâlnirea dintre CS Rapid Bucureşti şi CS Rulmentul, care contează pentru runda a 21-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, va avea loc mâine, de la ora 17.00.

Datorită programului încărcat cauzat de confruntările din semifinalele Cupei EHF, gruparea de la poalele Tâmpei a hotărât să programeze în devans duelul din deplasarea de la Rapid. Gruparea feroviară se situează pe treapta a patra a ierarhiei, în vreme ce fetele pregătite de Herbert Muller se află pe doi, la două lungimi de liderul Oltchim Râmnicu Vâlcea.

„Noi suntem extrem de mulţumiţi că vom mai avea o partidă de pregătire înaintea duelului cu Itxaco (Spania). Cu cât avem mai multe jocuriîn picioare, cu atât vom fi mai bine pregătiţi. Rapidul are o trupă redutabilă, cu handbaliste valoroase, care sunt extrem de periculoase pe propriul teren. Ne-am pregătit extrem de bine din punct de vedere fizic săptămâna aceasta, iar fetele au răspuns perfect cerinţelor mele. Rapidul este o echipă arţăgoasă, incisivă, care ne va pune serioase probleme. Nu avem altă variantă decât victoria, pentru a avea un moral bun înaintea duelului din Cupa EHF. Am efectuat antrenamente solicitante zilele acestea, însă le voi acorda fetelor un weekend liber”, a precizat tehnicianul „rulmentistelor”, Herbert Muller.

În altă ordine de idei, antrenorul braşovencelor nu va putea conta pe Ildiko Barbu Kerekeş, care nu va face deplasarea la Bucureşti, în timp ce Gabriella Juhasz acuză unele probleme medicale. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite