Braşov: Atenţie la hoţi şi asiguraţi-vă locuinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii atrag, din nou, atenţia cetăţenilor să fie cu ochii în patru pe hoţi. O femeie din Săcele a fost pădată de aceştia pentru că a uitat să încuie uşa cu cheia.  

În urmă cu câteva zile, săceleanca a plecat de acasă, lăsându-şi casa la îndemâna hoţilor. Când s-a întors, a văzut că din locuinţă îi lipsesc un televizor şi un telefon mobil. Disperată, femeia a anunţat Poliţia. "În scurt timp de la sesizare am reuşit să îl identificăm şi autorul spargerii. Este vorba despre o femeie, Emma K., de 35 de ani, din Săcele. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, dar instanţa a decis să fie cercetată în libertate. Am reuşit să recuperăm televizorul. Îi avertizăm încă o dată pe braşoveni să îşi securizeze locuinţa şi să îşi ia toate măsurile de precauţie", spune comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Atenţie la hoţii de buzunare
Nu doar locuinţele sunt o pradă uşoară ci şi genţile şi poşetele. Cu cât sunt mai voluminoase, cu atât atrag mai mult atenţia. O tânără de 22 de ani a fost tâlhărită în timp ce se afla într-o staţie RAT din Săcele, lângă piaţa din cartierul Electroprecizia. "Femeia a fost lovită cu pumnii şi i s-a furat geanta. Avea în ea patru telefoane mobile şi mai multe bunuri. Miercuri, am reuşit să îl identificăm pe autorul faptei, Petre R., de 33 de ani, care a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Din prejudiciu am reuşit să recuperăm doar două telefoane mobile", spune comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite