Braşov: Aproape 300 de locuri de muncă la bursa AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea joburilor sunt pentru persoanele cu studii medii, dar există şi 40 de locuri pentru braşovenii cu studii superioare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov va organiza vineri prima bursă a locurilor de muncă din acest an. Până în prezent reprezentanţii Agenţiei au contactat peste 375 agenţi economici din judeţul Braşov, 10% dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, unde vor oferi peste 290 locuri de muncă. Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt: agent securitate, operator presă, lucrător sortator, muncitor necalificat, ospătar, barman, bucătar, dispecer, gestionar, funcţionar administrativ, contabil, electrician, analist calitate etc. 249 dintre joburi sunt pentru persoane cu studii medii şi 40  pentru persoane cu pregătire superioară.

Lista rămâne deschisă

Lista firmelor participante la bursă va ramane deschisa până joi, ora 12.00. Bursa generală a locurilor de munca va avea loc la sediul Casei Armatei, cu începere de la ora 9.00.
Toţi agenţii economici care doresc să ia parte la această acţiune şi încă nu au contactat agenţia, o pot face la numărul de fax 0268.412.552, sau pe adresa de e-mail bv_buget@ajofm.anofm.ro, la care pot trimite oferta de locuri de muncă, numărul de locuri vacante de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste posturi. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0268.416.879 sau 0268.411960, interior 215. 218.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite