Braşov: Andrei Căpuşan, tot mai aproape de CSU Cuadripol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Andrei Căpuşan, tot mai aproape de CSU Cuadripol
Braşov: Andrei Căpuşan, tot mai aproape de CSU Cuadripol

După ce Federaţia Română de baschet a redus numărul jucătorilor străini care pot fi trecuţi pe foaia de joc, de la şapte la cinci, conducătorii lui CSU s-au reorientat spre piaţa din România.

Astfel, CSU Cuadripol se află la un pas să-l regimenteze pe fostul jucător al celor de la CS Otopeni, Andrei Căpuşan, care a ajuns la un acord verbal cu şefii de la poalele Tâmpei.

"Căpuşan este un baschetbalist foarte interesant, pe care ni-l dorim la Braşov. El îşi doreşte să evolueze la CSU, dar nimic nu este bătut în cuie. Trebuie să ne înţelegem asupra contractului, numai că pentru moment nu ştim pe ce bani ne vom baza pentru sezonul viitor. Suntem interesaţi şi de Adrian Blidaru, dar nu am ajuns la o înţelegere cu el. Vom mai tatona aceste piste şi zilele următoare, dar cert este că sunt doi jucători de mare valoare, care ar aduce un plus evident echipei noastre", a subliniat tehnicianul lui CSU Cuadripol, Dan Calancea.

"Iau în calcul un transfer la CSU Cuadripol Braşov, o grupare valoroasă, care a cunoscut o creştere semnificativă în ultimul sezon. Încă nu am semnat nimic, dar de la Braşov am primit oferta cea mai serioasă şi mă gândesc să o iau în considerare"

Andrei Căpuşan

Component al echipei naţionale a României, Andrei Căpuşan a evoluat patru ani la colegiul "LaFayette" din Virginia, Statele Unite. Are 2,05 metri şi joacă poziţiile 3 şi 4.   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite