Braşov: Abrudan, titular la lotul B

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata B a României a pierdut cu 2-0 testul de verificare susţinut în compania reprezentativei similare a Portugaliei, duel care a avut loc aseară, la Rio Maior.

Golurile lusitanilor au fost marcate de Eliseu (min. 24) şi Yannick (min. 88). În Naţionala pregătită de Vivi Răchită şi-a făcut debutul şi fundaşul lui FC Braşov, Octavian Abrudan, care a fost titular. Celălalt „stegar” selecţionat de Răchită, Ionuţ Voicu, nu a fost introdus pe teren.

„A fost un test util, în care s-a demonstrat că nivelul jocului nu este tocmai ridicat, însă avem fotbalişti de valoare, care pot face pasul la prima reprezentativă. Abrudan s-a mişcat bine, însă mai are de lucrat la capitolul poziţionare în teren, întrucât nu dispune încă, de o maturitate în joc. El este un câştig evident pentru selecţionata noastră”, a precizat Vivi Răchită.

România B: Tătăruşanu - Dănănae, Abrudan, Moţi, Latovlevici - Curtean, C. Lazăr, Prepeliţă, Herea - B. Stancu, Varga. Au mai intrat: Vâtcă, Păcurar, Bălan, Dina şi Iordache.

Reprezentativa secundă a României va reveni în cursul dimineţii de astăzi în ţară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite