Branza in coaja de brad a facut furori in Italia
0Branza de burduf in coaja de brad, preparata la Bran dupa retete traditionale, a fost vedeta incontestabila la ,Festivalul branzei" organizat de Asociatia Slow-Food in Italia. ,La festival au fost
Branza de burduf in coaja de brad, preparata la Bran dupa retete traditionale, a fost vedeta incontestabila la ,Festivalul branzei" organizat de Asociatia Slow-Food in Italia. ,La festival au fost prezenti producatori din 80 de tari, iar la cele 250 de standuri amenajate s-au perindat mii de turisti dornici sa guste din branzeturile preparate din lapte de vaca, oaie sau capra. De departe, standul nostru a dat lovitura, lumea fiind curioasa sa afle cum este branza in coaja de brad", ne-a declarat Mihai Pascu, seful Directiei de Relatii Externe a Consiliului Judetean Brasov. Peste o suta de kilograme de branza de burduf in coaja de brad cu care doi ciobani din Bran au participat la festival au fost devorate in patru zile.