Braila:Făcută zob de două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de circa 70 de ani, a cărei identitate a rămas deocamdată necunoscută, a fost zdrobită într-un accident rutier produs vineri noaptea la 23.20. Femeia s-a angajat în traversarea DN2B

O femeie de circa 70 de ani, a cărei identitate a rămas deocamdată necunoscută, a fost zdrobită într-un accident rutier produs vineri noaptea la 23.20. Femeia s-a angajat în traversarea DN2B Brăila-Buzău în localitatea Lacu Sărat prin loc nemarcat şi neiluminat, unde a fost accidentată de autoturismul condus regulamentar de Alexandru B. de 30 de ani, din Municipiul Galaţi.În urma impactului, femeia a fost proiectată pe sensul opus şi acroşată de un alt autoturism, condus de Toma Z., 48 de ani, din Brăila. Membrii echipajului de salvare sosiţi la faţa locului au constatat că moartea femeii a survenit instantaneu.
Poliţiştii au deschis dosar penal şi vor stabili în urma anchetei aflate în curs, împrejurările în care s-a produs venimentul.Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, stabilindu-se astfel că nu erau sub influenţa alcoolului.
Astăzi sunt continuate cercetările pentru stabilirea identităţii victimei.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite