Botoşani: Un tânăr din localitatea Dângeni este erou în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Baghiu va fi decorat de către autorităţile spaniole pentru că  a împiedicat un jaf la o parfumerie din Madrid

Marcel Baghiu are 23 de ani şi provine dintr-o familie foarte săracă din localitatea Dângeni. Acum trei ani, Marcel a plecat la muncă în Spania ca să strângă bani pentru a-şi construi o casă. De un an şi jumătate, românul munceşte ca ospătar la un bar Madrid.

Joi seară, în jurul orei 20.00, se afla pe terasa barului când ,din  întâmplare, a observat  un spaniol  care a pătruns într-o parfumerie din apropierea barului şi a sustras cu forţa casa de marcat. A alergat după el şi l-a prins, reuşind să recupereze casa de marcat furată. Din păcate, infractorul avea un cuţit cu care l-a înjunghiat de nouă ori. „Eram la terasă. L-am văzut pe individ că a ieşit cu casa de marcat la subraţ. Iniţial, am zis să nu mă bag pentru că nu ştiu cine este. Apoi, o fată de la parfumerie mi-a zis că a lovit-o şi a jefuit-o. Am fugit după el. L-am prins şi ne-am luat la bătaie. Nu am văzut când şi cu ce m-a înjunghiat“, a declarat Marcel Baghiu .

Aseară , părinţii lui Marcel Baghiu au aflat de fapta bună  făcută de fiul lor în Spania. Marcel şi-a sunat mama pe care a asigurat-o că este sănătos,, Se temea că vom afla de la televizor şi ne vom face griji. Ne-a povestit cum a sărit pe hoţi şi a fost înjunghiat iar spaniolii îl cred erou. L-am dojenit puţin ca orice mamă dar sunt mândră de el,, a spus Elvira Bulgaru, mama lui Marcel.

Mai multe amănunte citiţi mâine în Adevărul de seară.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite