Botoşani: A început examinarea candidaţilor pentru locurile de la Penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cele 31 de posturi scoase la concurs s-au înscris un număr 207 candidaţi.

Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani a scos la concurs în luna aprilie 31 de posturi vacante în cadrul instituţiei. Dintre acestea, 15 posturi sunt pentru bărbaţi în cadrul serviciului de pază, supraveghere şi escortare, 5 posturi sunt pentru femei în cadrul aceluiaşi serviciu, 10 posturi vacante sunt în cadrul grupei de intervenţie pentru bărbaţi şi un post de asistent medical de medicină generală. Concurenţa cea mai mare se înregistrează pe cele 5 posturi de femei unde sunt înregistrate 55 de dosare. La concurs s-au înscris numai persoane tinere şi din cauza probei fizice eliminatorii.
“Pentru o persoană cu o vârstă înaintată este destul de dificil să treacă de proba fizică. Este un post serios. Este un post sigur. Atractiv este şi salariul de bugetar plus sporurile pentru munca în condiţiile unui penitenciar de maximă siguranţă. Este un salariu de încadrare apropiat de cel din Poliţie. După părerea mea este un salariu decent.” a declarat Iulian Dărîngă, purtătorul de cuvânt al Penitentciarului de Maximă Siguranţă Botoşani.
Testarea candidaţiilor înscrişi la concurs a început pe 8 mai cu testarea psihologică ce are loc la sediul Serviciului Psihologia Personalului din Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite