Botoşani: Viteza excesivă a ucis din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbăţi şi-au pierdut viaţa în urma unui accident produs la 230 kilometri pe ora, la ieşirea din oraş spre Iaşi, în locul unde în urmă cu 4 ani alţi doi tineri şi-au piedut viaţa la o viteză de peste 200 de kilometri pe oră

Ciotîr Dragoş în vârstă de 26 de ani se deplasa către Vorona împreună cu fratele său şi doi prieteni din localitate. La ieşirea din Botoşani a pierdut  controlul volanului şi a intrat frontal într-o autoutilitară condusă de Vasile Gavrilaş. În urma impactului cei doi şoferi au decedat pe loc.

„Când am ajuns la faţa locului erau două autoturisme care se pare că s-au impactat frontal. Am avut de descarcerat dintr-un autoturism o victimă care era încă în viaţă iar doua victime nu au supravieţuit impactului” a declarat Andrei Ciobanu, ofiter în cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Celelalte trei victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Mavromati unde li s-au acordat primul ajutor. Acum toţi trei sunt ţinuţi sub observaţie însă se găsesc în afara oricărui pericol. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive a şoferului din Vorona.

„ Viteza exactă a maşinii este de 230 de kilometri pe oră. Celalalt autoturism avea viteza regulamentară. Acul vitezometrului autoutilitarei se găseşte la 70 de kilometri pe oră.” a declarat Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău.

În urmă cu patru ani, în acelaşi loc, doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce bolidul condus Claudiu Boldea s-a izbit de malul de pământ de pe marginea drumului la o viteză de peste 200 de kilometri pe oră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite