Botoşani: Slujbe şi concerte de „Zilele Botoşaniului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley, Heaven, Claudia şi DJ Rhynno vor cânta, sâmbătă, la Botoşani de zilele oraşului. Programul evenimentului mai cuprinde şi slujbe speciale la Biserica „Sfântu Gheorghe”, unde au

Smiley, Heaven, Claudia şi DJ Rhynno vor cânta, sâmbătă, la Botoşani de zilele oraşului. Programul evenimentului mai cuprinde şi slujbe speciale la Biserica „Sfântu Gheorghe”, unde au fost aduse de aseară moaştele Sf. Mucenic Haralambie de la biserica din comuna ieşeană Hălăuceşti. Aduse cu prilejul manifestărilor dedicate zilelor oraşului, moaştele Sfântului Haralambie vor rămâne timp de două zile în oraş, pentru ca duminică, să fie aduse moaştele Sfântului Nectarie la Spitalul de Pediatrie.

Joi, vineri şi sâmbătă sunt programate mai multe lansări de carte, expoziţii de pictură, precum şi inaugurarea lacului din Parcul „Mihai Eminescu“ şi numeroase competiţii sportive.

Tot vineri, de la ora 10.00, se va deschide Târgul Naţional al Meşterilor Populari, pe pietonalul Unirii, iar după amiază, de la ora 18.00, este programat la Casa de Cultură a Sindicatelor concertul solistului Corneliu Montano, care va cânta împreună cu Filarmonica din Botoşani.

Buget de 60.000 de lei

„În afara manifestărilor culturale, religioase şi sportive, am pregătit şi un spectacol în care vor concerta Smiley, Bordo, Matteo, Claudia de la Sexy, DJ Rhynno şi Heaven. Spectacolul va avea loc pe scena amplasată în faţa monumentului Răscoalei din 1907, iar în deschidere vor cânta câteva trupe locale”, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Bugetul pentru „Zilele Botoşaniului” din acest an se ridică la 60.000 de lei.

În ultima zi a sărbătorilor sunt anunţate şi competiţii sportive la Sala Polivalentă, la stadion şi Baza Sportivă, iar seara, pe aceeaşi scenă, Rapsozii Botoşanilor şi Sofia Vicoveanca vor susţine un concert de muzică populară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite