Botoşani: S-a izbit cu autoturismul în copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: S-a izbit cu autoturismul în copac
Botoşani: S-a izbit cu autoturismul în copac

Din primele cercetări s-a stabilit că accidentul a fost provocat de nerespectarea semnificaţiei unui indicator auto şi neadaptatrea vitezei la condiţiile de drum

Accidentul a avut loc aseară, în comuna Vlădeni, în timp ce Valentin P.,  de 21 ani, din municipiul Botoşani, conducea autoturismul proprietate personală pe  DE 58, dinspre Botoşani către Suceava, pe raza comunei Vlădeni. Tânărul s-a angajat  neregulamentar în depăşirea unui alt autovehicul, deşi se afla în dreptul indicatorului „Depăşirea interzisă”.

Pentru că nu a adaptat viteza în condiţiile unui carosabil umed a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac aflat de cealaltă parte a drumului. În urma accidentului, conducătorul autoturismului şi doi pasageri din autoturism, în vârstă de 19 ani şi respectiv 22 ani, au suferit leziuni fiind internaţi în spital pentru investigaţii de specialitate.

"În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că în momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. Din primele cercetări efectuate a rezultat că accidentul s-a produs din culpa exclusivă a conducătorului auto", a precizat amnuela eremie, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

 Un alt accident soldat cu victime omeneşti s-a produs ieri în localitatea Avrămeni.  Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că Andrei G., de  21 ani, nu a redus viteza de deplasare în condiţiile unui carosabil acoperit cu asfalt deteriorat şi cu gropi, împrejurare în care a pierdut controlul autoturismului care s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului. 

În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi un pasager în vârstă de 19 ani, din municipiul Timişoara, judeţul Timiş, au suferit leziuni uşoare fiind transportaţi la Spitalul orăşenesc Săveni pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite