Botoşani: Record de vizitatori la „Noaptea Muzeelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1200 de botoşăneni au participat seară la acţiunea organizată de Muzeul Judeţean Botoşani


„Noaptea Muzeelor” s-a bucurat la Botoşani de un real succes. Numărul mare de vizitatori  i-a uimit chiar şi pe  organizatori. „Din cinci ediţii ale »Nopţii muzeelor», asta s-a bucurat de cea mai mare audienţă din partea publicului. Noi nu am ţinut muzeul deschis toată noaptea ci de la ora 19.00 la 23.00 ”, a precizat Lucica Pârvan, director al Muzeului Judeţean Botoşani. 

 În acest an pe lângă expoziţia obişnuită, botoşănenii au mai putut vizita şi expoziţia „Vise ţesute în culori”, deschisă la finele lunii trecute. „Ceea ce nu s-a reuşit din 28 până acum cu expoziţia pakistaneză s-a reuşit în câteva ore”, a mai spus Lucica Pârvan.

Botoşănenii au mai putut viziona şi câteva proiecţii  video de la două expoziţii internaţionale la care a participat şi Muzeul din Botoşani. Potrivit angajaţilor muzeului, cei mai mulţi dintre vizitatori au fost tineri.  „Pentru anul anul viitor, dacă am văzut că a avut succes, ne gândim la un program divers şi pe un interval orar mai mare”, a mai spus directorul muzeului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite