Botoşani: Mii de botoşăneni au venit la concertul Smiley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţii care au urcat pe scena din centrul oraşului şi focul de artificii de la finalul petrecerii au încălzit publicul până aproape de miezul nopţii.

Spectacolul de pe scena amplasată lângă monumental dedicat Răscoalei din 1907 a fost deschis de tinerele speranţe locale în jurul orei 20.00 şi a continuat cu DJ Rynno & Sylvia, Heaven şi Smiley.

„Cel mai mult mi-a plăcut Smiley. De mult îmi doream să îl văd pe viu. Mi-a plăcut că a cântat live şi a făcut spectacol pe scenă, nu ca ceilalţi care numai au dat din fund. Sper ca şi la ediţiile următoare să pot vedea artişti consacraţi", a spus Ioana Paraschiv, o tânără care şi-a ocupat un loc lângă scenă încă de după-miază. „Nu înţeleg de ce toţi artiştii au mulţumit primarului pentru aceste concerte. Banii au venit tot de la noi, din buzunarele noastre. Au fost concerte reuşite şi îi aşteptăm şi pe marii muzicii populare" a declarat Costel Damian.

Zilele Oraşului s-au încheiat cu un foc de artificii care a luminat parcul „Mihai Eminescu" timp de aproape 15 minute. „Încercăm să facem de la o ediţie la alta din ce în ce mai bine. Şi pretenţiile publicului au crescut, iar aceste manifestări ne obligă ca la următoarele ediţii să ne depăşim. Sperăm ca prin aceste manifestări să atragem publicul către cultură, către sport şi să îl îndepărtăm de violenţă şi de activităţi antisociale", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Zilele Oraşului au costat 100.000 de lei

Toate manifestările oraşului au scos din bugetul local în jur de 60.000 de mii lei. Diferenţa de 40.000 de lei, până la acoperirea tuturor costurilor, a fost asigurată din sponsorizări. Jumătate din banii cheltuiţi până acum s-au dus pe onorariile soliştilor care au fost prezenţi la Botoşani, pe cazarea, masa şi transportul acestora.

„Noi am făcut eforturi foarte mari pentru ca oamenii să simtă că sunt Zilele Oraşului. A fost pentru prima dată când sunt trei spectacole în trei zile diferite de zilele oraşului. Am încercat să satisfacem toate gusturile şi oamenii trebuie să aprecieze ceea ce am făcut pentru ei", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. Zilele oraşului Botoşani se vor încheia în această seară cu un spectacol de muzică populară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite