Botoşani: Incendiu produs din neglijenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a pus jarul din sobă lângă materialele combustibile pe care le avea în curte provocând un incediu care i-a mistuit adăpostul pentru animale şi o tonă de furaje.

Incendiul s-a produs ieri în jurul prânzului la locuinţa unui bărbat din satul Dumeni, comuna George Enescu. Pompierii au luptat cu flăcările timp de aproximativ jumătate de oră, reuşind să stingă focul şi să salveze animale şi bunuri în valoare de 70.000 de lei. "Joi în jurul orei 11.30, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Dorohoi a fost solicitat să intervină pentru
stingerea unui incendiu izbucnit în gospodãria lui Ioan I., din satul Dumeni, comuna George Enescu. La sosirea pompierilor la faţa locului ardea adăpostul de animale. Lupta cu flăcãrile a durat aproape jumătate de oră", a spus Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. În urma verificărilor, s-a constatat că incendiul a fost generat de neglijenţa proprietarului care a depozitat cenuşa cu jar în apropierea materialelor combustibile. Flăcările au distrus doi pereţi din lemn ai adăpostului de animale şi o tonă de furaje, valoarea pagubelor fiind estimatã la 2000 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite