Botoşani: Goană după cadouri de ziua copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele s-au întrecut  în oferte speciale pentru 1 iunie şi au făcut reduceri de până la 40%

Jucăriile, hainele şi cărţile sunt, zilele acestea,  la mare căutare. Botoşănenii s-au înghesuit în magazine pentru alegerea celui mai potrivit cadou pe care îl vor oferi luni copiilor.
Magazinele pentru copii din municipiul Botoşani au dat lovitura în ultimele două zile în materie de vânzări. Dornici să le facă o surpriză celor mici, părinţii au bătut oraşul în lung şi în lat în căutarea cadoului perfect pentru ziua copilului. La mare căutare au fost în acest weekend magazinele cu jucării, librăriile dar şi stand-urile cu articole vestimentare pentru cei mici.
Vânzări record  s-au înregistrat la magazinele care comercialiează haine de sezon.  Comercianţii au profitatat de ocazie şi s-au bătut în oferte speciale de criză.   Ca să îşi atragă clienţii, unele magazine au redus preţurile chiar şi cu 40%. ,, Se cumpără orice. Cu cât este mai colorat şi mai ieftin cu atât mai bine.  Tricourile cu inscripţionate cu personaje din desene animate au mers cel mai bine pentru că le-am redus la 15 lei. În  două ore am făcut vânzare cât pentru o zi ,, a declarat Elena Tudose, vânzător magazin copii.
Vânzări mari s-au făcut zilele acestea şi la magazinele cu jucării.  Mult mai pragmatici, botoşăneniii nu s-au prea înghesuit să le cumpere copiilor cărţi. Cei mai mulţi preferă să achiziţioneze colecţia de cărţi Adevărul pentru copii. 
Mai multe amănunte citiţi mâine în Adevărul de seară

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite