Botoşani: Daniela Gyorfi a electrizat publicul botoşănean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Daniela Gyorfi a electrizat publicul botoşănean
Botoşani: Daniela Gyorfi a electrizat publicul botoşănean

Artista a urcat aseară pe scena Festivalului Berii în aplauzele fanilor adunaţi în zona Bazarului. Concertul a început în jurul orei 22.30, după un moment de divertisment susţinut de Eduard

Artista a urcat aseară pe scena Festivalului Berii în aplauzele fanilor adunaţi în zona Bazarului. Concertul a început în jurul orei 22.30, după un moment de divertisment susţinut de Eduard Florin Petrescu, alias Axinte din grupul Vacanţa Mare.
Vedeta a interpretat manelele care au consacrat-o, a dansat şi a invitat publicul să fredoneze alături de ea. „,De ce mă minţi“, „Doar tu iubire“ şi „De dragul ochilor tăi“ sunt doar câteva dintre hiturile care au făcut publicul să se dezlănţuie. Înghesuiţi în faţa scenei, maneliştii botoşăneni au dansat şi au cântat alături de artista lor preferată.

De la copii şi până la pensionari, botoşănenii s-au călcat în picioare pentru a fi mai aproape de scena unde a concertat timp de o oră Daniela Gyorfi. Cei mai norocoşi au putut să răzbată de jandarmii care asigurau perimetrul şi au putut da mâna cu vedeta. „Ştie să facă show, iar muzica ei este pe sufletul meu. Mă bucur că autorităţile au invitat-o anul acesta la Botoşani“, a declarat Ilie Muraru, fan al Danielei Gyorfi.

Adolescenţii au filmat vedeta cu ajutorul telefoanelor mobile, iar părinţii lor au dansat în jurul scenei. Plină de energie, Daniela Gyorfi a cântat live mai bine de o oră, a dansat şi a ţinut să fie cât mai aproape de fanii săi, spre disperarea jandarmilor, care au avut misiunea de a ţine în frâu mulţimea dezlănţuită. Artista s-a arătat încântată de publicul botoşănean pe care l-a catalogat drept un public cald şi cu suflet.

„M-au impresionat şi m-am simţit aproape de ei. A fost un public cald, plin de energie şi dragoste care m-a cucerit“, a declarat cântăreaţa de manele care-şi doreşte să revină cât mai curând la Botoşani. În această seară, pe scena festivalului vor urca Tavi Colen de la Talisma şi Bere Gratis.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite