Botoşani: Concurs de frumuseţe pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mini Miss şi Mini Mister 2009 se afla la cea de-a doua ediţie. Copii care vor fi desemnaţi câştigători la acest concurs vor reprezenrta judeţul Botoşani la faza naţională a concursului

Concursul organizat de Asociaţia culturală „Vivat Veselia”  se va desfăşura în zilele de sâmbătă, începând cu ora 16.00 şi duminică, la ora 12.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor. La competiţie s-au înscris 18 copii, dornici să  câştige. Concursul se desfăşoară pe 3 categorii de vârstă,  6 - 10 ani, 10 - 13 ani şi 13 - 16 ani. Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda titlul de mini miss şi mini mister, premii şi menţiuni. 

„Trebuie precizat din start că nu este un concurs de frumuseţe.  Este mai degrabă concursul micilor artişti. Vor susţine şase probe astfel încât să se acopere o paletă cât mai largă a activităţilor artistice. Vor fi probe de muzică, dans şi teatru. Este o ocazie foarte bună de promovare pentru micuţii talentaţi”, a precizat preşedintele organizaţiei “Vivat veselia”, Cristina Roşu. Câştigătorii locurilor I de la fiecare categorie vor primi din partea organizaţiei Miss România  şansa de a participa la finala „ mini miss România”  fără a mai parcurge nicio altă preselecţie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite